Web Analytics

content

content


wandelroutesintsjechie
Zoek
Zoek
Home
Bohemer Woud
Verhalen
De auteur
Blog
Vakanties
Kruiswegen
Contact
Wandelen

Tsjechië is een prachtig land om te wandelen. Het heeft een fraaie, vaak nog onaangetaste natuur, maar ook veel cultuur. Door het hele land vindt u kastelen en landhuizen uit de welvarende periode van voor de Tweede Wereldoorlog en het communisme. Ik heb ruim zeven jaar in Tsjechië gewoond en gewerkt en er veel over geschreven, en ik kom er nog veel.

Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Tsjechië? Mijn ervaringen tijdens en na het communisme heb ik verwerkt in En toen kwam de vrijheid toch nog, een bundel met zeven verhalen over de levens van een aantal mensen in Tsjechië tijdens en na het communisme. U kunt de verhalenbundel als e-boek bestellen op deze site.

Wandelvakantie

U kunt hier ook mijn eerste wandelgids over Tsjechië kopen als e-boek, met een wandeltrektocht van een week in de natuur van Šumava, het Bohemer Woud. Tijdens deze wandelvakantie bezoekt u twee kastelen, historische plaatsjes en een archeologisch Keltisch dorpje. Daarnaast vindt u een programma voor nog twee dagen, met een bezoek aan een slot, het stadje Klatovy en nog twee kastelen.

Deze gids geeft naast de beschrijving van de tocht, alle praktische informatie die u nodig heeft, zoals prijzen, openings-, vertrek- en aankomsttijden, en websites en telefoonnummers van pensions, bezienswaardigheden en openbaar vervoer.

Wilt u een indruk krijgen van de wandelroutes in Tsjechië? Bekijk onderstaande trailer.


GRATIS!
Wilt u eens per maand informatie ontvangen over wandelen en vakantie in Tsjechië?
Meld u dan hier aan.

Als dank ontvangt u één verhaal uit het e-boek “En toen kwam de vrijheid toch nog” gratis.
Twee e-boeken voor een aantrekkelijke korting!


Tsjechië, Bohemer Woud

Tijdens deze zevendaagse wandeltrektocht loopt u door bossen, over heuvels en langs gletsjermeren en u bezoekt kastelen, historische plaatsjes en een archeologisch Keltisch dorpje.

 

En toen kwam de vrijheid toch nog

Deze verhalenbundel bestaat uit zeven verhalen: zeven episoden met verschillende mensen in het leven van Aagje Houtman, die tijdens het communisme naar Praag komt om er haar doctoraalscriptie te schrijven. Ze leidt er een boeiend maar vaak ook eenzaam bestaan en trouwt er terloops met iemand die het huwelijk vooral blijkt te zien als een mogelijkheid om te reizen, iets waar velen van dromen.


Als u deze twee e-boeken koopt, krijgt u een aantrekkelijke korting.

Recente artikelen
Kruisweg Svaty Hostyn
Kruisweg Studanky u Dobrusky
Ruda u Vrbkov
Uhlírský Vrch, bij het stadje Bruntál
Kruisweg Rimov, rondwandeling door bos en veld

goedkope rondreis zuid afrika

vliegtickets vergelijken

visum indonesië 2022

Lake Manyara National Park

self catering accommodation in kruger national park

https://www.gedichtenstad.nl

john

Link toevoegen

Link toevoegen