Wandelgids

Tsjechië, Bohemer Woud

Van Janovice nad Úhlavou naar Sušice

3D eBookCover Wandelgids DEF

Tsjechië is een land met een fraaie, vaak nog onaangetaste natuur, maar ook met veel cultuur. Overal vindt u kastelen en landhuizen uit de welvarende periode van voor de Tweede Wereldoorlog en het communisme.

Wandelroutes

Door het hele land bestaan gemarkeerde wandelroutes en er zijn uitstekende wandelkaarten te koop van de Klub českých turistů, www.kct.cz.

U vindt hier de eerste van een reeks wandelgidsen door Tsjechië, met een beschrijving van een wandeltrektocht door Šumava, het Bohemer Woud, het grensgebied met Oostenrijk en Duitsland. Het was tijdens het communisme militair gebied en er mocht weinig of niet gebouwd worden. Het is onaangetast natuurgebied, met vooral veel bossen, maar ook opener gebied en enkele gletsjermeren.

Tijdens deze zevendaagse wandeltrektocht loopt u door bossen, over heuvels en langs gletsjermeren en u bezoekt kastelen, historische plaatsjes en een archeologisch Keltisch dorpje. De hele route is gemarkeerd. Daarnaast vindt u een programma voor nog twee dagen, met een bezoek aan een slot, het historische stadje Klatovy, en aan twee bekende kastelen.

Ook vindt u alle praktische informatie die u nodig heeft, zoals prijzen, openings-, vertrek- en aankomsttijden, en websites en telefoonnummers van pensions, bezienswaardigheden en openbaar vervoer.

Voor wie?
De wandeltrektocht is goed te doen voor iedereen met een basisconditie. Vindt u een beetje inspanning wel fijn maar hoeft het ook weer niet al te zwaar te zijn? Dan is deze wandeltrektocht door het Bohemer Woud in Tsjechië iets voor u.

Arrangement

Camping U Dvou Orechu, in het Bohemer Woud, met Nederlandse beheerders, biedt een arrangement op basis van deze wandelgids: www.camping-tsjechie.nl

Bestellen

PRIJS: € 9,95 inclusief btw

Het e-boek “Wandeltrektocht Bohemer Woud” is beschikbaar in de bestandsformaten ePub en Mobipocket. U krijgt beide bestanden aangeleverd.

U kunt een ePub-bestand lezen op een e-reader, tablet-pc (zoals de iPad) of op uw pc met bijvoorbeeld Adobe Digital Editions. Een handleiding voor het openen van de e-boekbestanden krijgt u meegeleverd.

Wilt u dit e-boek bestellen? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier.

 

SPECIALE AANBIEDING!

Wilt u meer weten van het leven en de mensen in Tsjechië tijdens en na het communisme? Lees dan de verhalenbundel En toen kwam de vrijheid toch nog. Beide e-boeken samen kosten € 15,-. Wilt u ze bestellen? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier.

Plaats een reactie

Your email address will not be published.